Vilkår og betingelser

Forfatteren fraskriver seg alt ansvar for kvaliteten på websidens informasjon, dvs. for at den er aktuell, korrekt og fullstendig. Estatningskrav for skader forårsaket av bruk av informasjon fra websiden, deriblant informasjon som er ufullstendig eller feilaktig, vil bli tilbakevist.

Alle tilbud er ikke-bindende og uten forpliktelser. Deler av, eller hele websiden, inklusivt alle tilbud og informasjon kan utvides, endres eller helt eller delvis fjernes av forfatteren uten spesielle forhåndsvarsler.

Henvisninger og linker

Forfatteren er ikke ansvarlig for innhold i linker eller henvisninger fra hans websider, med mindre han har full kjennskap til illegalt innhold og burde kunne forhindre besøkende i å besøke disse sidene. Hvis det oppstår skade ved bruk av informasjon som er presentert der, vil kun opphavsmann til respektive sider være ansvarlig, ikke den som linker til disse sider. Videre er ikke forfatteren ansvarlig for post eller andre beskjeder som publiseres av brukere av diskusjonsforum, gjestebok eller mailinglister på hans side.

Opphavsrett

Forfatteren har ikke hatt til hensikt å bruke noe opphavsbeskyttet materiale i sin publikasjon, eller om dette ikke er mulig, i hvert enkelt tilfelle henvise til respektive opphavsrett-innehavere.

Forfatteren har enerett til alt sitt materiale. All kopiering eller bruk av objekt som diagram, lyd eller tekster i andre elektroniske eller trykte publikasjoner er forbudt uten forfatterens tillatelse.

Juridisk gyldighet for dette dementi

Dette dementi skal betraktes som en del av en internett publikasjon, som du blir henvist fra. Om deler av eller enkelte utsagn i denne dementien ikke er lovmessig eller riktig, er innhold og gyldighet av øvrige deler upåvirket av dette faktum.

Informasjonskapsler (vilkår)

Informasjonskapsler er informasjonsfiler lagret på datamaskinen din som hjelper nettstedet med å huske hvem du er og informasjon om besøket ditt. På de nettstedene hvor informasjonskapsler brukes, vil du finne retningslinjer om informasjonskapsler med detaljert informasjon om hvilke informasjonskapsler som brukes, hvordan du deaktiverer dem, og konsekvensene dette har.