Kroppsformede bleier

Attends har kroppsformede bleier som er spesielt utviklet for deg med tung inkontinens. Produktene kan brukes av både menn og kvinner og gir deg en komfortabel og sikker beskyttelse mot lekkasje. For at produktet skal fungere optimalt er det anbefalt at du bruker de sammen med våre fikseringstruser. Dette holder produktet tett mot kroppen og sikkert på plass hele tiden. Bleiene er enkle å fiksere og skifte, og du kan velge mellom flere størrelser og absorpsjonskapasiteter.

Grad av inkontinens:

×
Lett inkontinens er når du opplever små dråper og skvetter urin. Moderat inkontinens er når du opplever små til større skvetter urin. Tung inkontinens er når du hele tiden opplever mye lekkasje, kanskje også avføringslekkasje.

Absorpsjonsnivå:

×
Jo høyere nummer, jo mer absorberer produktet. Vårt nummersystem går fra 0 – 10.
Kroppsformede bleierKroppsformede bleier
Produktsortiment
Fordeler
Quick-Dry
for rask absorpsjon og tørrhet
Quick-Dry er distribusjonslaget som er plassert rett under overflaten hvor væsken trekkes inn i produktet. Dette laget absorberer væsken raskt bort fra huden og inn i produktet, og hindrer at væsken returnerer til overflaten. Distribusjonslaget kan håndtere flere urinavganger uten å miste effektiviteten i særlig grad. Dette gir deg som bruker produktet optimal tørrhet mot huden samt lekkasjesikkerhet.
100% Pustende
For god komfort
Det pustende materialet gjør det mulig for huden og puste, som hjelper til med å gi økt komfort og god hudhelse.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt
PH-value
For ekstra beskyttelse av huden.
Kjerneteknologien med de spiralformede fibrene i distribusjonslaget hjelper til med å garantere en lav pH-verdi som ligner hudens. Dette hjelper til med å beskytte huden og bidrar til god hudomsorg.