FAQ

Aktivt, eldre par går en tur i parken. Aktivt, eldre par går en tur i parken. Aktivt, eldre par går en tur i parken.

Velg en kategori for å kjapt finne det du leter etter

12 Resultater

Du får kjøpt Attendsproduktene i alle landets apotek og bandagister. Har de ikke produktene på lager, kan de enkelt og raskt bestille de for deg.
Attends nummersystem fra 0 - 10 gjør det enkelt å finne produkt med riktig oppsugingsevne. Produktene nummerert med 0 - 3 er for veldig lett til lett urinlekkasje. Produktene nummerert med 4-5 er for moderat urinlekkasje. Produktene nummerert med 6 - 10 er for tung urinlekkasje og/eller avføringsinkontinens.
Inkontinensprodukter som bind, innlegg og bleier kastes i restavfallet.
Ved hjelp av vår Produktveileder kan du finne riktig absorpsjonskapasitet og livviddestørrelse. Vi hjelper deg gjerne hvis du lurer på noe - gå til "Kontakt" i menyen.
Du bør aller først oppsøke fastlegen din for å finne grunnen til at du opplever urinlekkasje eller inkontinens. Da vil du kunne få riktig diagnose og finne ut hvilke behandlingsmåter som finnes. Du bør også gjøre bekkenbunnsøvelser jevnlig.
Hvis du får inkontinensproduktene på blå resept (forhør deg med legen din om du kan få dette), betaler du ingenting når egenandelstaket er nådd. Hvis du ikke har produktene på blå resept, må du betale for de.
Inkontinenshjelpemidler er hygieneprodukter som blant annet inkontinensbind eller truseinnlegg, voksenbleier og buksebleier.
Attends Soft kombinerer absorpsjon og tørrhet med en komfortabel, silkemyk overflate. De er parfymefrie og uten ingredienser som kan være irriterende mot huden. Derfor passer de spesielt godt for sensitiv hud og personer med allergi. Produktene er også fri for latex.
Attendsproduktene er testet av et uavhengig dermatologisk institutt, og resultatene er at de er gode mot huden.
Attends Soft er hygieniske bind og truseinnlegg som er diskrete og kan brukes med eget, tettsittende undertøy. De er diskrete i bruk, selv om du bruker stramme klær.
Mentruasjonsbind er laget for å ta i mot menstruasjon/blod og ikke urin ved urinlekkasje eller inkontinens. Det er kun spesialprodukter som Attends Soft-bind som trygt absorberer både urin og ubehagelig lukt.
" Nei, alder er absolutt ikke eneste grunn til at noen opplever urinlekkasje eller inkontinens. Unge kvinner og menn kan også oppleve inkontinens. Ofte oppstår dette etter graviditet, fødsel og overgangsalder hos kvinner. Menn opplever dette ofte som etterdrypp - lekkasje etter toalettbesøk. Inkontinens er vanlig, så du er ikke alene. "