Buksebleier

Attends Pull-Ons er myke og diskrete buksebleier som kan brukes av både menn og kvinner. Produktene brukes som vanlig undertøy og har en overlegen passform. Attends Pull-Ons er tilgjengelige i en rekke livviddestørrelser og absorpsjonskapasiteter sånn at du kan finne det perfekte produktet for din kroppsform og grad av lekkasje.
Vi vet at de som bruker våre produkter setter pris på diskresjon. Det er derfor Attends Pull-Ons med full elastikk og mykhet rundt livet gir optimal passform. bleiebuksene er kroppsnære og diskrete, noe som gjør de mindre synlige - selv under tettsittende klær.
Buksebleiene er laget av hudvennlig og pustende materiale som gir god komfort. Den doble kjernen med distribusjonslag gir ekstra trygghet – for deg med en aktiv livsstil.

Grad av inkontinens:

×
Lett inkontinens er når du opplever små dråper og skvetter urin. Moderat inkontinens er når du opplever små til større skvetter urin. Tung inkontinens er når du hele tiden opplever mye lekkasje, kanskje også avføringslekkasje.

Absorpsjonsnivå:

×
Jo høyere nummer, jo mer absorberer produktet. Vårt nummersystem går fra 0 – 10.

Velg størrelse:

×
BuksebleierBuksebleier
Produktsortiment
Fordeler
Quick-Dry
for rask absorpsjon og tørrhet
Quick-Dry er distribusjonslaget som er plassert rett under overflaten hvor væsken trekkes inn i produktet. Dette laget absorberer væsken raskt bort fra huden og inn i produktet, og hindrer at væsken returnerer til overflaten. Distribusjonslaget kan håndtere flere urinavganger uten å miste effektiviteten i særlig grad. Dette gir deg som bruker produktet optimal tørrhet mot huden samt lekkasjesikkerhet.
Active Zone
Der mest absorpsjon behøves
Active Zone er et område midt i produktet, med høy absorpsjonsevne der det virkelig trengs. Høy absorpsjon her gir optimal tørrhet og lekkasjesikkerhet for deg som bruker produktet.
100% Pustende
For god komfort
Det pustende materialet gjør det mulig for huden og puste, som hjelper til med å gi økt komfort og god hudhelse.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt