Bind

Attends har et bredt utvalg av bind for alle typer urinlekkasjer – nemlig Attends Soft. Opplever du urinlekkasje når du ler, hoster, nyser, trener eller bare lever som normalt? Attends Soft er det perfekte valg i hverdagen. Du får dem i forskjellige fasonger, lengder og absorpsjonskapasiteter sånn at du kan finne riktig produkt for ditt behov. Attends Soft er diskrete, og selv under tettsittende klær er de mindre synlige.
Den absorberende kjernen hjelper til med å føle deg tørr, sikker og trygg – for et aktivt liv med en følelse av sikkerhet og kontroll.

Grad av inkontinens:

×
Lett inkontinens er når du opplever små dråper og skvetter urin. Moderat inkontinens er når du opplever små til større skvetter urin. Tung inkontinens er når du hele tiden opplever mye lekkasje, kanskje også avføringslekkasje.

Absorpsjonsnivå:

×
Jo høyere nummer, jo mer absorberer produktet. Vårt nummersystem går fra 0 – 10.
BindBind
Produktsortiment
Fordeler
Quick-Dry
for rask absorpsjon og tørrhet
Quick-Dry er distribusjonslaget som er plassert rett under overflaten hvor væsken trekkes inn i produktet. Dette laget absorberer væsken raskt bort fra huden og inn i produktet, og hindrer at væsken returnerer til overflaten. Distribusjonslaget kan håndtere flere urinavganger uten å miste effektiviteten i særlig grad. Dette gir deg som bruker produktet optimal tørrhet mot huden samt lekkasjesikkerhet.
Ekstra myk overflate
Føles skånsomt mot huden
Active Zone
Der mest absorpsjon behøves
Active Zone er et område midt i produktet, med høy absorpsjonsevne der det virkelig trengs. Høy absorpsjon her gir optimal tørrhet og lekkasjesikkerhet for deg som bruker produktet.
100% Pustende
For god komfort
Det pustende materialet gjør det mulig for huden og puste, som hjelper til med å gi økt komfort og god hudhelse.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt
Enkeltpakket
for økt hygiene og diskresjon
PH-value
For ekstra beskyttelse av huden.
Kjerneteknologien med de spiralformede fibrene i distribusjonslaget hjelper til med å garantere en lav pH-verdi som ligner hudens. Dette hjelper til med å beskytte huden og bidrar til god hudomsorg.