Beltebleier

Attends Flex er en serie alt-i-ett beltebleier som er laget for tung inkontinens. De er enkle å bruke med sitt fleksible fikseringssystem som gjør at beltet kan festes tett og godt rundt midjen før du tilpasser bleien.
Den høyabsorberende kjernen hjelper til med å redusere risikoen for lekkasje, beskytte mot lukt og holde huden tørr.

Grad av inkontinens:

×
Lett inkontinens er når du opplever små dråper og skvetter urin. Moderat inkontinens er når du opplever små til større skvetter urin. Tung inkontinens er når du hele tiden opplever mye lekkasje, kanskje også avføringslekkasje.

Absorpsjonsnivå:

×
Jo høyere nummer, jo mer absorberer produktet. Vårt nummersystem går fra 0 – 10.

Velg størrelse:

×
BeltebleierBeltebleier
Produktsortiment
Fordeler
Quick-Dry
for rask absorpsjon og tørrhet
Quick-Dry er distribusjonslaget som er plassert rett under overflaten hvor væsken trekkes inn i produktet. Dette laget absorberer væsken raskt bort fra huden og inn i produktet, og hindrer at væsken returnerer til overflaten. Distribusjonslaget kan håndtere flere urinavganger uten å miste effektiviteten i særlig grad. Dette gir deg som bruker produktet optimal tørrhet mot huden samt lekkasjesikkerhet.
Active Zone
Der mest absorpsjon behøves
Active Zone er et område midt i produktet, med høy absorpsjonsevne der det virkelig trengs. Høy absorpsjon her gir optimal tørrhet og lekkasjesikkerhet for deg som bruker produktet.
100% Pustende
For god komfort
Det pustende materialet gjør det mulig for huden og puste, som hjelper til med å gi økt komfort og god hudhelse.
Odour Protection
Beskytter mot ubehagelig lukt
PH-value
For ekstra beskyttelse av huden.
Kjerneteknologien med de spiralformede fibrene i distribusjonslaget hjelper til med å garantere en lav pH-verdi som ligner hudens. Dette hjelper til med å beskytte huden og bidrar til god hudomsorg.